Loonadministratie

Heeft uw bedrijf personeel in dienst dat maandelijks of per 4 weken (periodiek) door u wordt uitbetaald? MR4Finance regelt graag de loonberekeningen of loonstroken voor u. Loonadministratie is namelijk een vak apart waarbij de loonadministrateur periodiek bijgeschoold moet worden om de kennis up-to-date te houden. MR4Finance heeft ruime ervaring met het voeren van loonadministratie en kan dus voor u de loonberekeningen maken. Ook het opstellen van de loonstrook behoort tot onze diensten. Wij rekenen een scherp tarief per loonstrook!

Ook kunnen we u adviseren over de salarisonderhandelingen met nieuwe personeelsleden of wat u moet regelen als een werknemer langdurig ziek is. Wij hebben goed zicht op de CAO die geldt voor uw bedrijf en welke afspraken, regelingen et cetera die daarbij horen.

Wilt u meer info over onze diensten? Neem gerust contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Maurice is altijd behulpzaam en staat direct klaar voor vragen. Daarnaast is hij ook een ambitieuze boekhouder die zelf ondernemer is en dat sluit erg aan bij mijn eigen zaak. Zoek je een betrokken bedrijf? Probeer dan zeker eens Mr4Finance.

Heiko - Marketingcompleet.nl

Zeer prettig en duidelijk contact, waarbij er goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. Erg tevreden over de werkzaamheden, waarnaar gevraagd wordt. Er worden geen werkzaamheden gedaan waar niet duidelijk om gevraagd is!

Mickey

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur

Add Comment