Loonadministratie

Heeft uw bedrijf personeel in dienst dat maandelijks of per 4 weken (periodiek) door u wordt uitbetaald? MR4Finance regelt graag de loonberekeningen of loonstroken voor u. Loonadministratie is namelijk een vak apart waarbij de loonadministrateur periodiek bijgeschoold moet worden om de kennis up-to-date te houden. MR4Finance heeft ruime ervaring met het voeren van loonadministratie en kan dus voor u de loonberekeningen maken. Ook het opstellen van de loonstrook behoort tot onze diensten. Wij rekenen een scherp tarief per loonstrook!

Ook kunnen we u adviseren over de salarisonderhandelingen met nieuwe personeelsleden of wat u moet regelen als een werknemer langdurig ziek is. Wij hebben goed zicht op de CAO die geldt voor uw bedrijf en welke afspraken, regelingen et cetera die daarbij horen.

Wilt u meer info over onze diensten? Neem gerust contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur

Add Comment