Ondernemingsplan

Banken en andere geldverstrekkers vragen vaak om een goed onderbouwd ondernemingsplan voordat zij overgaan tot het verstrekken van financiering. Het maken van een ondernemingsplan is echter niet eenvoudig en bovendien erg tijdrovend.

MR4Finance kan u ondersteunen bij het maken van een ondernemingsplan of zelfs het gehele plan voor u opzetten. Wij bieden bijvoorbeeld een heldere omschrijving van je kernactiviteit en van de zakelijke doelen die je in de komende 3-5 jaar wil bereiken. Ook kunnen marktonderzoek voor u doen: we onderzoeken dan actuele trends en ontwikkelingen in uw branche. Tenslotte is het ook mogelijk dat wij alleen de financiële paragraaf van het plan verzorgen, u schrijft dan zelf de rest.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur