Ondernemingsplan

Banken en andere geldverstrekkers vragen vaak om een goed onderbouwd ondernemingsplan voordat zij overgaan tot het verstrekken van financiering. Het maken van een ondernemingsplan is echter niet eenvoudig en bovendien erg tijdrovend.

MR4Finance kan u ondersteunen bij het maken van een ondernemingsplan of zelfs het gehele plan voor u opzetten. Wij bieden bijvoorbeeld een heldere omschrijving van je kernactiviteit en van de zakelijke doelen die je in de komende 3-5 jaar wil bereiken. Ook kunnen marktonderzoek voor u doen: we onderzoeken dan actuele trends en ontwikkelingen in uw branche. Tenslotte is het ook mogelijk dat wij alleen de financiële paragraaf van het plan verzorgen, u schrijft dan zelf de rest.

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is altijd behulpzaam en staat direct klaar voor vragen. Daarnaast is hij ook een ambitieuze boekhouder die zelf ondernemer is en dat sluit erg aan bij mijn eigen zaak. Zoek je een betrokken bedrijf? Probeer dan zeker eens Mr4Finance.

Heiko - Marketingcompleet.nl

Zeer prettig en duidelijk contact, waarbij er goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. Erg tevreden over de werkzaamheden, waarnaar gevraagd wordt. Er worden geen werkzaamheden gedaan waar niet duidelijk om gevraagd is!

Mickey

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur