Particulieren


Een dienst die wij de laatste jaren steeds meer zijn gaan verlenen is het voeren van de privéboekhouding van particulieren. Naast de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting kunnen wij ook de gehele financiële administratie van particuliere huishoudens uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het administreren en betalen van rekeningen, of aan het maken van overzichten van inkomsten en uitgaven. Ook kunnen we optreden als uw tussenpersoon richting de Belastingdienst.

Onze tarieven voor particuliere aangiftes van de inkomstenbelasting zijn scherp.  Afhankelijk van uw persoonlijke situatie verzorgen wij uw aangifte vanaf € 95,- per persoon.

Meer weten?? Neem contact op met ons en vraag een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is altijd behulpzaam en staat direct klaar voor vragen. Daarnaast is hij ook een ambitieuze boekhouder die zelf ondernemer is en dat sluit erg aan bij mijn eigen zaak. Zoek je een betrokken bedrijf? Probeer dan zeker eens Mr4Finance.

Heiko - Marketingcompleet.nl

Zeer prettig en duidelijk contact, waarbij er goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. Erg tevreden over de werkzaamheden, waarnaar gevraagd wordt. Er worden geen werkzaamheden gedaan waar niet duidelijk om gevraagd is!

Mickey

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur