Particulieren


Een dienst die wij de laatste jaren steeds meer zijn gaan verlenen is het voeren van de privéboekhouding van particulieren. Naast de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting kunnen wij ook de gehele financiële administratie van particuliere huishoudens uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het administreren en betalen van rekeningen, of aan het maken van overzichten van inkomsten en uitgaven. Ook kunnen we optreden als uw tussenpersoon richting de Belastingdienst.

Onze tarieven voor particuliere aangiftes van de inkomstenbelasting zijn scherp.  Afhankelijk van uw persoonlijke situatie verzorgen wij uw aangifte vanaf € 95,- per persoon.

Meer weten?? Neem contact op met ons en vraag een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur