Wij zijn altijd transparant over de kosten van onze producten en diensten. We doen dus niet geheimzinnig over de tarieven en voorkomen zo nare financiële verrassingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze standaardtarieven.

Goed om te weten: de exacte kosten hangen natuurlijk helemaal af van welke producten en diensten u van ons wil afnemen en van hoe complex de werkzaamheden in uw specifieke situatie zijn. Hierover gaan we tijdens de intake met u over in gesprek. Hoe specifieker u uw ondersteuningsbehoefte en financiële situatie weergeeft, hoe nauwkeuriger wij ons tarief kunnen aangeven.

 Intakegesprek Gratis voor nieuwe klanten
 Loonadministratie € 8,50 per medewerker
 Belastingaangifte Particulieren Vanaf € 95,- (*)
 Administratie en Belastingen voor bedrijven Vanaf € 59,- per maand (*)
Begeleiding bij woningverhuur € 295,- (**)
Ondernemingsplan Vanaf € 575,-  (*)
Financiële & Fiscale begeleiding  € 55,- per uur (*)


(*) Tijdens het intakegesprek maken wij samen met u een inventarisatie van de werkzaamheden.
(**) Tijdens het intakegesprek maken wij samen met u een inventarisatie van de werkzaamheden. Inclusief opstellen van huurcontract, exclusief innen van de huur en exclusief werkzaamheden bij een huurachterstand.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is altijd behulpzaam en staat direct klaar voor vragen. Daarnaast is hij ook een ambitieuze boekhouder die zelf ondernemer is en dat sluit erg aan bij mijn eigen zaak. Zoek je een betrokken bedrijf? Probeer dan zeker eens Mr4Finance.

Heiko - Marketingcompleet.nl

Zeer prettig en duidelijk contact, waarbij er goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. Erg tevreden over de werkzaamheden, waarnaar gevraagd wordt. Er worden geen werkzaamheden gedaan waar niet duidelijk om gevraagd is!

Mickey

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Email:

info@mr4finance.nl

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur

Add Comment