Wij zijn altijd transparant over de kosten van onze producten en diensten. We doen dus niet geheimzinnig over de tarieven en voorkomen zo nare financiële verrassingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze standaardtarieven.

Goed om te weten: de exacte kosten hangen natuurlijk helemaal af van welke producten en diensten u van ons wil afnemen en van hoe complex de werkzaamheden in uw specifieke situatie zijn. Hierover gaan we tijdens de intake met u over in gesprek. Hoe specifieker u uw ondersteuningsbehoefte en financiële situatie weergeeft, hoe nauwkeuriger wij ons tarief kunnen aangeven.

 IntakegesprekGratis voor nieuwe klanten
 Loonadministratie€ 5,- per medewerker (opstartkosten € 85,-)
 Belastingaangifte ParticulierenVanaf € 95,- (*)
 Administratie en Belastingen voor bedrijvenVanaf € 49,- per maand (*)
 Starters€ 469,- voor het eerste jaar van uw onderneming
 Begeleiding bij woningverhuur€ 295,- (**)
 OndernemingsplanVanaf € 575,-  (*)
 Financiële Administratie voor ParticulierenVanaf € 49,- per maand (*)


(*) Tijdens het intakegesprek maken wij samen met u een inventarisatie van de werkzaamheden.
(**) Tijdens het intakegesprek maken wij samen met u een inventarisatie van de werkzaamheden. Inclusief opstellen van huurcontract, exclusief innen van de huur en exclusief werkzaamheden bij een huurachterstand.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Superfijn om je boekhouder zo te kunnen vertrouwen. Het advies, de accuratesse en de persoonlijke contacten geven rust”

Maritza, Wellness Salon Maritza - Utrecht & Gouda

Als zzp’er zocht ik een goede en natuurlijk ook betaalbare boekhouder. Iemand die mij kan adviseren bij vragen en mijn aangifte inkomstenbelasting wil verzorgen. Dat is via MR4Finance nu prima geregeld. Ik ben erg tevreden over deze service!"

Vít Bachtík, v-it solutions - Weesp

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Email:

info@mr4finance.nl

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur

Add Comment