Starters Stappenplan


Onze dienstverlening aan starters ziet er als volgt uit:

  • MR4Finance voert kosteloos een intakegesprek met u. We bespreken uw ondernemersplannen en aan welke producten en diensten u behoefte heeft.
  • U ontvangt snel na de intake een offerte van ons. Indien u akkoord gaat met de offerte, leggen we de samenwerking vast in een overeenkomst en ondertekenen deze beiden.
  • Als u daar behoefte aan heeft, kan er worden begonnen met het maken van een financieel plan voor uw startende onderneming.
  • MR4Finance kan u ook begeleiden tijdens alle stappen in de oprichting van uw eigen zaak.
  • Periodiek worden de cijfers van de onderneming opgesteld en met u besproken.
  • Indien gewenst kan MR4Finance u regelmatig of incidenteel adviseren over de financiële situatie van uw onderneming.

MR4Finance geeft startende ondernemers financieel voordeel door in het eerste jaar van uw onderneming een starterstarief te hanteren. Hierbij heeft u de eerste winst al binnen.

Wilt u meer info over onze diensten? Neem gerust contact op met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is altijd behulpzaam en staat direct klaar voor vragen. Daarnaast is hij ook een ambitieuze boekhouder die zelf ondernemer is en dat sluit erg aan bij mijn eigen zaak. Zoek je een betrokken bedrijf? Probeer dan zeker eens Mr4Finance.

Heiko - Marketingcompleet.nl

Zeer prettig en duidelijk contact, waarbij er goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. Erg tevreden over de werkzaamheden, waarnaar gevraagd wordt. Er worden geen werkzaamheden gedaan waar niet duidelijk om gevraagd is!

Mickey

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Actietekst Hier

We are open:

7 days a week 08:00-22:00

Add Comment