Vereniging van Eigenaren Administratie


Een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren (VvE) is in het belang van alle mede-eigenaren van uw complex. De VvE-administratie is echter een vak apart. Vaak wordt deze administratie gedaan door een welwillende mede-eigenaar van het complex. Maar de klus kan al snel te groot worden om ‘er even bij te doen’. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van de jaarrekening van de VvE. U kunt dan te maken krijgen met breukdelen, reservefondsen, het MJOP (meerjarenonderhoudsplan) en andere complexe zaken. MR4Finance heeft ruime ervaring met het voeren van VvE-administraties. Meerdere VvE’s behoren tot onze klantenkring en we zijn dus goed bekend met de relevante wet- en regelgeving.

Wilt u hier als woningeigenaar of VvE-bestuurder meer info over? Neem gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is altijd behulpzaam en staat direct klaar voor vragen. Daarnaast is hij ook een ambitieuze boekhouder die zelf ondernemer is en dat sluit erg aan bij mijn eigen zaak. Zoek je een betrokken bedrijf? Probeer dan zeker eens Mr4Finance.

Heiko - Marketingcompleet.nl

Zeer prettig en duidelijk contact, waarbij er goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. Erg tevreden over de werkzaamheden, waarnaar gevraagd wordt. Er worden geen werkzaamheden gedaan waar niet duidelijk om gevraagd is!

Mickey

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur

Add Comment