ZZP-ers & Starters

Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf. Vol vertrouwen werkt u uw ideeën uit en vervolgens staat u voor de uitdaging om uw plannen ook echt te gaan realiseren. Maak daarom voordat u met het daadwerkelijke ondernemen begint een goede afweging van uw persoonlijke kwaliteiten:

  • Wat kunt u zelf doen in de bedrijfsvoering?
  • Waar heeft u hulp bij nodig?
  • Heeft u voldoende fiscale en financieel-administratieve kennis?

MR4Finance biedt ook financiële en/of fiscale ondersteuning aan de startende ondernemer. Want juist in deze cruciale beginfase van uw onderneming moet u een goede zakelijke strategie bepalen om hier straks de vruchten van te plukken.

Wilt u meer info over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Ben je een starter?

25 procent korting starters eerste jaar

Telefoon:

06-27418454

Openingstijden:

7 dagen per week van 08:00 – 22:00 uur