Slide Bij MR4Finance bent u geen nummer.
Persoonlijke betrokkenheid bij onze
klanten is onze kracht.
Loonadministratie Als ondernemer doe je de loonadministratie
er niet zomaar even bij.
Wij verzorgen uw salarisadministratie tegen lage kosten.
Wilt u meer informatie?
Vereniging van Eigenaren Een financieel gezonde VvE is in het belang van alle eigenaren.
MR4Finance heeft ruime ervaring met VvE-administraties.
Wilt u meer informatie?
Particulieren Nieuw huis gekocht en/of uw
oude huis verkocht?
MR4Finance kan u adviseren
over het fiscaal voordeel dat hierbij hoort.
Wilt u meer weten?
Ben je een starter? De startende ondernemer kunnen
we vanaf de start begeleiden.
Het eerste jaar zelfs tegen verlaagd tarief.
Wilt u meer weten?

Even voorstellen

Maurice Riesewijk

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Maurice en sinds 2009 trotse eigenaar van MR4Finance. Een bedrijf dat voor zijn klanten streeft naar een uitstekende dienstverlening en producten van een hoge kwaliteit.

Na mijn studie ben ik altijd als financiële professional actief geweest. Bij meerdere werkgevers en in verschillende functies. Ook ben ik werkzaam geweest in diverse bedrijfstakken zoals de transport & logistiek, zorg & welzijn en de bouwsector.

Ik ben in 2009 voor mezelf begonnen vanwege mijn affiniteit met cijfers, zoals begrotingen, statistieken en ja, zelfs de boekhouding. Voor sommigen een gruwel, voor mij een heerlijk vak apart!

Mijn grootste drijfveer in dit werk zijn echter de ontmoetingen en de samenwerking met (startende) ondernemers uit allerlei beroepen en branches. Heel motiverend om hun passie voor het vak en het bedrijf te zien. Het geeft mij veel voldoening om ondernemers te mogen ondersteunen en begeleiden bij de financiële aspecten van hun eigen zaak.

Een boekhouder van de oude stempel ben ik zeker niet. Persoonlijk contact met mijn klanten staat bij mij voorop. Ik ken mijn klanten stuk voor stuk erg goed. Zo weet ik wat er bij hen speelt en wat zij van mij verwachten.

Bereikbaarheid is voor mijn klanten en mij ook heel belangrijk. Bij MR4Finance hebben we beslist geen mentaliteit van ‘from 9 to 5’. We hebben dus zeer flexibele openingstijden, dus ook ’s avonds en in het weekend.

Tenslotte is ook het kostenplaatje van groot belang voor mijn klanten. Mijn producten en diensten zijn zeer betaalbaar, ook voor de startende ondernemer. Maar dit gaat bij MR4Finance nooit ten koste van de kwaliteit van de dienstverlening: die is tiptop in orde.

U hoeft dit alles niet zomaar van mij aan te nemen. Ik nodig u graag uit om de testimonials op deze website te lezen. Deze beoordelingen zijn van echte ondernemers, net als u.

Graag treed ik met u in contact om nader te spreken over uw ondersteuningsbehoefte op financieel gebied en wat mijn rol daarin kan zijn. Ik zie uit naar een prettige en constructieve samenwerking!

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Maurice

 

Maurice is altijd behulpzaam en staat direct klaar voor vragen. Daarnaast is hij ook een ambitieuze boekhouder die zelf ondernemer is en dat sluit erg aan bij mijn eigen zaak. Zoek je een betrokken bedrijf? Probeer dan zeker eens Mr4Finance.

Heiko - Marketingcompleet.nl

Zeer prettig en duidelijk contact, waarbij er goed geluisterd wordt wat de wensen zijn. Erg tevreden over de werkzaamheden, waarnaar gevraagd wordt. Er worden geen werkzaamheden gedaan waar niet duidelijk om gevraagd is!

Mickey

Maurice is een zeer betrouwbare en punctuele boekhouder. Wat hem onderscheidt van andere boekhouders is dat hij het commerciële belang niet uit het oog verliest en oprecht betrokken is bij een positieve bedrijfsontwikkeling. Verwacht nog vele jaren plezierig samen te werken met Maurice. Zeker aan te bevelen!”

Julian , Just Holding BV - Amsterdam

Altijd bereikbaar en bereid om moeilijke vragen zo begrijpelijk en vriendelijk mogelijk uit te leggen. Ik ben blij dat ik destijds de keuze heb gemaakt om MR4Finance in te huren want dankzij Maurice komt het nu eindelijk goed."

Cynthia - Amsterdam

Ik was de weg naar een goede administratie kwijt geraakt totdat ik iemand vond die mij de goede richting naar de perfecte administratie heeft gewezen en dat is Maurice van MR4Finance"

Mina, Schoonmaakbedrijf Rania 1964 - Amsterdam

Add Comment